Alarmă fără fir cu 1 senzor de mișcare wireless, modul GSM, sirenă radio, tastatură integrată în consolă, compatibil firmă pază PA-CG-W1 - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0724 234 130, 0766 576 998, 0799 777 337
Alarmă fără fir cu 1 senzor de mișcare wireless, modul GSM, sirenă radio, tastatură integrată în consolă, compatibil firmă pază PA-CG-W1

Alarmă fără fir cu 1 senzor de mișcare wireless, modul GSM, sirenă radio, tastatură integrată în consolă, compatibil firmă pază PA-CG-W1

Solicită oferta

Kit format din:

  • Consolă Paradox Magellan 64 zone și tastatură;
  • Sirenă de exterior radio, fără fir;
  • Un senzor de prezență wireless, cu acumulatori;
  • Contact magnetic ușă, fără fir;
  • Telecomandă alarmă, armare, dezarmare;
  • Modul de comunicare GSM, alertare SMS / Voce;

Posibilitate de conectare la firma de pază prin modulul GSM.

5% discount față de o ofertă concurentă.📞
Garanție 2 ani
Instalare inclusa
Instalarea se realizează de IQ Security, firmă autorizată de poliție. Garanție oferită pentru lucrare și echipamente.
Vă personalizăm kit-ul și oferta în funcție de nevoile dumneavoastră. Utilizați butonul de mai jos.
Suntem prietenoși și dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu ce are experiență de peste 10 ani.

Product Description

Sisteme alarma :: Centrale de alarma :: Centrala antiefractie Magellan, 64 zone, radio, Paradox, MG6250 - Securitate UltraMaster | Camere de supraveghere video, sisteme de alarma, automatizari de porti, bariere Auto, Videointerfoane,

Consola Paradox suportă 2 partiții cu până la 64 zone fără fir, include modulul de comunicare radio cu senzori și accesorii, precum sirenă, telecomandă. Display-uri vă arată informații esențiale.

Sistemul suportă raportare vocală prin telefon și trimiterea de SMS-uri.
Înlocuind atât centrala cât și tastatura separată plus alte module, avantajul de spațiu devine evident, consola devenind o soluție elegantă pentru sistemele de alarmă.

Modulul GPRS permite centralei să aibă conectivitatea cu rețeaua GSM și astfel o să puteți conecta consola centrală cu firma de pază, pentru ca ei să aibă alerte în timp real.
Acesta suportă două cartele sim, pentru a asigura redundanța sistemului.
Paradox - Headquarters
pmd2p_front_bigSenzorul de mișcare Pro PMD2P  este un detector de mișcare PIR analogic mono-optic cu imunitate la animale incorporată, pentru utilizarea lui împreună cu receptoarele/transmițătoarele Magellan Wireless. PMD2P este imun la animale care cântăresc pana la 18 KG și dispune de compensare automată de temperatură, ceea ce înseamnă, că este pregătit să înfrunte o varietate de condiții de mediu.Senzorul utilizează 3 acumulatori AAA pentru a se alimenta. Schimbarea acumulatorilor se poate face ușor, spațiul bateriilor fiind practic. Autonomia calculată pentru bateriile de tip alkaline este de appx. 2 ani.Este un detector de mișcare wireless, lipsa firului făcându-l versatil, ușor de instalat acolo unde nu se pot utiliza cabluri.
Contact magnetic radio cu dimensiuni reduse vă permite să identificați o deschidere fără autorizație a ușilor sau geamurilor.
Durata de viața a bateriei lungă, între 1 și 5 ani.
Contact magnetic radio (wireless) miniatura Paradox DCT2 - CumpărOk
Alarmă fără fir cu 1 senzor de mișcare wireless, modul GSM, sirenă radio, tastatură integrată în consolă, compatibil firmă pază PA-CG-W1Sirena de exterior va alerta atât vecinii cât și pe dumneavoastră atunci când un intrus pătrunde în interiorul locației.
Avantajul acestei sirene constă în conectivitatea de tip radio, fără fir, așa încât scăpați de un fir în plus.
Telecomanda cu 4 butoane, funcție de armare, dezarmare și 5 acțiuni programabile.Alarmă fără fir cu 1 senzor de mișcare wireless, modul GSM, sirenă radio, tastatură integrată în consolă, compatibil firmă pază PA-CG-W1

 

IQ Security utilizează doar echipamente de la parteneri de top în industria securității, atât în cazul supravegherii video cât și pentru sistemele de alarmă.

Alarmă fără fir cu 1 senzor de mișcare wireless, modul GSM, sirenă radio, tastatură integrată în consolă, compatibil firmă pază PA-CG-W1Alarmă fără fir cu 1 senzor de mișcare wireless, modul GSM, sirenă radio, tastatură integrată în consolă, compatibil firmă pază PA-CG-W1Alarmă fără fir cu 1 senzor de mișcare wireless, modul GSM, sirenă radio, tastatură integrată în consolă, compatibil firmă pază PA-CG-W1Alarmă fără fir cu 1 senzor de mișcare wireless, modul GSM, sirenă radio, tastatură integrată în consolă, compatibil firmă pază PA-CG-W1Alarmă fără fir cu 1 senzor de mișcare wireless, modul GSM, sirenă radio, tastatură integrată în consolă, compatibil firmă pază PA-CG-W1

Paradox, producător de sisteme antiefracție cu distribuție în peste 100 de țări, o companie înființată în 1989.

KMW – Dahua reprezintă unul din liderii de top la nivel mondial în vânzările de camere pentru supraveghere video. Peste 8000 de angajați Dahua lucrează în domeniul cercetării.

Hikvision e printre primele alegeri pe plan global pentru sistemele de supraveghere video, cu peste 16.000 de ingineri și un total de 34.000 angajați și vânzare în peste 150 de țări.

Axis reprezintă un producător de sisteme de supraveghere specializate pentru uz industrial sau pentru afaceri, deținând cele mai înalte certificate pentru securitate și un sistem cloud securizat.

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată. Peste 2000 de clienți mulțumiți. Vedeți portofoliul.