Kit de alarmă AJAX fără fire, pentru profesioniști - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337

Kit de alarmă AJAX fără fire, pentru profesioniști

Siguranța casei tale este o prioritate, iar tehnologia avansează rapid pentru a-ți oferi cele mai bune opțiuni de protecție. Kit-urile de alarmă AJAX reprezintă un exemplu de vârf în domeniul securității, oferind soluții inovatoare și convenabile pentru protejarea casei tale. Cu o gamă largă de caracteristici, de la conectivitatea wireless la gestionarea de pe mobil și senzori de înaltă performanță, sistemele AJAX se ridică la așteptările tale în ceea ce privește securitatea locuinței.

Construcție și design avansate

Sistemele AJAX sunt construite pentru a oferi protecție de încredere fără a compromite estetica casei tale. Disponibile în variante de culoare alb și negru, aceste kit-uri compacte se integrează perfect în orice mediu. Un alt avantaj major este faptul că instalarea lor este rapidă și lipsită de dificultăți, întrucât nu este necesară folosirea cablurilor. Această tehnologie wireless face totul mai convenabil și mai estetic.

Conectivitate de top

Cu o centrală ce dispune de conectivitate GSM și internet, sistemele AJAX sunt gata să ofere o legătură rapidă și sigură către serviciul de alarmă dispeceratul. De asemenea, ele pot fi conectate la internet, permițându-ți să monitorizezi și să controlezi sistemul de la distanță, de pe smartphone-ul tău. Această conectivitate este crucială pentru a te ține mereu la curent cu starea casei tale.

Senzori avansați și durabilitate

Kit-urile de alarmă AJAX vin echipate cu senzori de ultimă generație, cum ar fi senzorul PIR (infraroșu pasiv) care are o distanță de detecție impresionantă de până la 12 metri. Acest senzor vine și într-o variantă cu microfon, care poate detecta chiar și zgomotele de geam spart. Cu imunitate pentru animale de companie de până la 20 kg, nu trebuie să-ți faci griji cu privire la alarmele false cauzate de animalele de casă. Mai mult, durata de viață a bateriei poate atinge până la 7 ani, asigurându-ți o funcționare fără probleme pentru o perioadă îndelungată.

Sirene puternice

Sirenele AJAX sunt impresionante și extrem de eficiente în a descuraja potențialii infractori. Sirena de interior fără fir poate ajunge la o intensitate de sunet de 105 dB, în timp ce sirena de exterior fără fir ajunge la 113 dB. Aceasta din urmă este vizibilă și poate fi auzită de la distanță, ceea ce poate face diferența în prevenirea unei intruziuni. Ambele sirene au baterii durabile, cu o viață utilă de până la 5 ani.

Control ușor și flexibil

Telecomanda AJAX cu protecție la apăsare accidentală face armarea și dezarmarea sistemului de alarmă o operațiune simplă. Aceasta poate funcționa și ca un buton de panică, oferindu-ți un sentiment suplimentar de siguranță. Funcția pentru modul de noapte și indicatorul LED fac utilizarea telecomenzii mai confortabilă în orice moment al zilei sau nopții.

Sisteme complet personalizabile

Pe lângă toate aceste caracteristici, sistemele AJAX permit personalizarea completă a securității casei tale. De la contacte magnetice pentru uși și ferestre până la tastaturi fără fir și cititoare de card, ai opțiunea de a crea un sistem care să corespundă perfect nevoilor tale. Totul este gestionat și monitorizat de pe smartphone-ul tău, oferindu-ți control total asupra securității casei tale.

Kit-urile de alarmă AJAX reprezintă o investiție inteligentă în siguranța casei tale. Cu tehnologie de vârf, conectivitate avansată și senzori de încredere, aceste sisteme asigură o protecție de înaltă calitate. Cu funcții de control flexibile și personalizabile, poți să ai încredere că locuința ta este în siguranță, indiferent unde te afli.

Instalarea sistemului

Poți oricând să apelezi la IQ Security, firmă autorizată, pentru suport și instalare:

IQ Security reprezintă unul din liderii în montajul sistemelor de securitate din București și Ilfov. Vă oferă, de asemenea, asistență și servicii conexe, precum alcătuirea unui plan de evaluare la risc sau contractarea unei firme de pază și, cel mai important, contract de mentenanță obligatoriu în cazul sistemelor de securitate.

Articole similare

Email Sună WhatsApp

Reducerile de primăvară!

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R

Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată pentru a discuta o ofertă personalizată.

Peste 2000 de clienți mulțumiți.