Diferență camere 2MP FULL HD, 4MP - 5MP QHD sau 8MP 4K UHD - IQ Security

Asistență și consultanță gratuite: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337

Diferență camere 2MP FULL HD, 4MP – 5MP QHD sau 8MP 4K UHD

În ultimii ani, camerele de supraveghere au evoluat într-un mod uimitor. În trecut, camerele de supraveghere erau foarte limitate în ceea ce privește calitatea înregistrării, iar imaginile erau deseori pixelate și greu de distins. În prezent, tehnologia a avansat foarte mult, iar camerele de supraveghere pot captura imagini cu o claritate impresionantă.

Există o gamă largă de camere de supraveghere disponibile pe piață, iar cele mai populare sunt cele cu calitatea înregistrării de 2MP FULL HD, 4MP sau 5MP QHD sau 8MP 4K UHD. În acest articol, vom explora diferențele dintre aceste camere de supraveghere și care este cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Calitatea înregistrării de 2MP FULL HD

Camerele de supraveghere cu calitatea înregistrării de 2MP FULL HD sunt cele mai comune și cele mai accesibile modele de pe piață. Aceste camere sunt capabile să capteze imagini clare și detaliate, dar nu oferă cel mai înalt nivel de detaliere. În general, aceste camere sunt perfecte pentru utilizarea în cadrul unei case sau a unei mici afaceri.

Calitatea înregistrării de 4MP sau 5MP QHD

Camerele de supraveghere cu calitatea înregistrării de 4MP sau 5MP QHD oferă o calitate mai bună a imaginii decât cele cu calitatea înregistrării de 2MP FULL HD. Aceste camere sunt ideale pentru utilizarea într-un mediu mai mare, cum ar fi un magazin sau un birou. Ele pot capta imagini mai detaliate și mai clare, ceea ce poate ajuta la identificarea infractorilor în cazul unor incidente.

Calitatea înregistrării de 8MP 4K UHD

Camerele de supraveghere cu calitatea înregistrării de 8MP 4K UHD sunt cele mai avansate camere de pe piață. Aceste camere pot capta imagini de cea mai înaltă calitate și pot înregistra detalii incredibil de precise. Ele sunt ideale pentru utilizarea în medii mari, cum ar fi un centru comercial sau un stadion. Cu aceste camere de supraveghere, puteți fi sigur că veți fi în măsură să identificați infractorii chiar și din cele mai mici detalii.

În general, camerele de supraveghere cu o calitate mai bună a imaginii pot fi mai scumpe decât cele cu o calitate mai mică a imaginii. Cu toate acestea, costul mai mare poate fi justificat deoarece aceste camere pot capta detalii mai precise și mai clare, ceea ce poate ajuta la identificarea infractorilor în cazul unor incidente.

Alegerea calității imaginii a camerei de supraveghere

În plus față de calitatea imaginii, există și alte caracteristici de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți o cameră de supraveghere. De exemplu, este important să alegeți o cameră cu o distanță de vedere suficient de mare, astfel încât să puteți capta imagini de la o distanță mare, dar asta implică automat și necesitatea unei calități a imaginii mai bune. Este, de asemenea, important să alegeți o cameră cu o funcție de înregistrare, astfel încât să puteți reveni la imagini înregistrate în cazul unor incidente.

Sisteme de supraveghere video cu camere de 2MP FULL HD, 4MP sau 5MP QHD sau 8MP 4K UHD sunt disponibile pe piață, iar alegerea unei camere depinde de nevoile dvs. Este important să luați în considerare mediul în care va fi utilizată camera de supraveghere, precum și alte caracteristici, cum ar fi distanța de vedere și funcția de înregistrare, pentru a asigura că alegeți cea mai bună cameră de supraveghere pentru nevoile dvs.

Nu ezita să contactezi IQ Security pentru a alege sistemul de camere potrivit ție:

IQ Security reprezintă unul din liderii în montajul sistemelor de securitate din București și Ilfov. Vă oferă, de asemenea, asistență și servicii conexe, precum alcătuirea unui plan de evaluare la risc sau contractarea unei firme de pază și, cel mai important, contract de mentenanță obligatoriu în cazul sistemelor de securitate.

Articole similare

Email Sună WhatsApp

Mărțișor sigur!

Montaj Inclus - Autorizați I.G.P.R

Lasă-ne numărul de telefon și te contactăm de îndată pentru a discuta o ofertă personalizată.

Peste 2000 de clienți mulțumiți.