Consiliere gratuită: 0766 576 998, 0724 234 130, 0799 777 337
  English
  We offer support in English. Call us at: 0722.255.024
 • Configurare personalizată sistem de alarmă
 • Configurare personalizată sistem de alarmă
 • Configurare personalizată sistem de alarmă
 • Configurare personalizată sistem de alarmă
 • Configurare personalizată sistem de alarmă
 • Configurare personalizată sistem de alarmă
 • Configurare personalizată sistem de alarmă
 • Configurare personalizată sistem de alarmă
 • Configurare personalizată sistem de alarmă

Vă oferim soluții personalizate pentru configurarea alarmei fie că dețineți o afacere sau doriți să vă simțiți în siguranță acasă.

Puteți vedea sisteme preconfigurate aici.

De asemenea, vă putem configura și sistemul de supraveghere video.

Apelați-ne la phone-icon 0766.576.998,  0724.234.130, 0799.777.337 sau completați datele de mai jos  și veți fi contactat în cel mai scurt timp.

(necesar)
(necesar)
Suntem prietenoși, sociabili, dornici să vă raspundem la orice întrebare legată de siguranță.
Lucrăm doar cu echipamente de calitate pentru ca timpul să nu fie o problemă.
Veți lucra cu o echipă atestată în domeniu ce are experiență de peste 10 ani.

Descriere produs

mg5000_v202

Magellan MG5000 (recomandata pentru senzori Wireless) este o centrală anti-efracție ce folosește tehnologia wireless (fără fir) pentru a vă apără spațiul de interes. Centrala acceptă și atât periferice wireless cât și cablate, oferindu-vă un plus de fiabilitate în alegerile posibile. Este recomandă pentru raportarea imediată a evenimentelor către o firmă de monitorizare sau către proprietar.

Centrala suportă actualizarea locală a softului, astfel veți fi protejați mereu cu îmbunătățiri în permanență; o metodă nouă de armare în timpul somnului; tehnologia StayD ce face ca unitatea de procesare să funcționeze fără oprire, chiar și atunci când panoul de comanda nu este armat.

k10v

 

K10 este o tastatură ce dispune de 10 zone cu afișare LED, zone separate de pentru tipurile de armare (Arm, Sleep, Stay) si LED de închidere pe partiție. Dispune de o tehnologie patentată
pentru lumina tastataturii, astfel butoanele vă indică zona deschisă, 7 butoane cu o singură atingere, 3 butoane de panică pentru alarmă, lumină reglabilă. Este compatibilă cu modul StayD.

Tastatura expune datele legate de starea sistemului prin aprinderea inteligentă a tastelor numerice sau speciale, iluminarea fiind făcută pentru zonele ce prezintă un potențial risc.

 

 

dg85

Cu caracteristici inovatoare, cum ar fi 100% Digital Detection, Auto-Pulse Signal Processing, scut metalic și Digital Automatic Temperature Compensation, seria Digital Motion Detector asigură performanțe deosebite și imunitate la alarmă falsă.

Senzorul de mișcare PMD85 (wireless, pentru exterior) este potrivit pentru obiectivele exterioare ale locuinței dvs. . Digigard PMD85 depășește provocările mediului cu succes combinând o rezistență la intemperii prin design-ul de renume mondial. Este rezistent la impact , zăpadă, vânt, praf și temperaturi fie mari, fie negative, datorită faptului că circuitul său este căptușit cu o soluție specială. Rezistă cu succes celor mai vaste condiții meteorologice, fiind construit cu mare atenție la detalii, asigurând o protecție optimă în exteriorul spațiului interior al dvs. . Acest detector identifică oameni și ignoră animalele cu o greutate de până la 40 kg.

Rezistă la temperaturi de la -35°C până la 50°C; dispune de protecție UV pentru lentilă; nivel reglabil de detecție. Senzorul PMD85 încorporează tehnologia wireless (fără fir) fiind ideal pentru în condiții ostile cablajului. Durata de viață a bateriilor alkaline este de appx. 3 ani. Detectorul funcționează utilizând 3 baterii de tip AA.

 

 

 

spectra-centralaPanourile de control Spectra SP (SP4000, SP5500, SP6000, SP65 și SP7000) (recomandată pentru senzori cablați) oferă o combinație de caracteristici inovatoare, precum și un bus avansat de comunicare pentru un sistem de securitate unic, extensibil. Prin intermediul busului de comunicare, toate panourile Spectra SP pot fi extinse cu ajutorul modulelor de extensie wireless și cablate și o varietate de module și accesorii.
Cu capacitatea lor de actualizare a firmware-ului în câmp, seria Spectra SP permite instalarea de a actualizări a sistemului fără bătăi de cap – rapid, ușor și la fața locului.
Spectra SP oferă, de asemenea, comunicarea pe mai multe căi; acest lucru permite sistemului să comunice prin canale multiple, inclusiv telefonie, IP / GPRS / GSM, și de voce cu ajutorul modulului Voice VDMP3.
Cu o tehnologie fiabilă de comunicare, extindere flexibilă și tastaturi prietenoase cu utilizatorul, Spectra SP este soluția completă de securitate pentru spații rezidențiale sau comerciale.

 

476plus

Senzorul de mișcare Pro Plus 476 (cablat) vă oferă cele mai noi tehnologii disponibile pentru o precizie superioară. „Auto Pulse Signal Processing” asigură o precizie de detectare excepțională. Detectorul dispune de compensare automată de temperatură, ceea ce înseamnă, că este pregătit să înfrunte o varietate de condiții de mediu.

Detectoare de mișcare Pro Plus au încorporat un sistem împotriva alarmei false pentru a vă oferi fără probleme o performanță de excepție. Detectorul dispune de un scut metalic pentru a proteja împotriva surselor comune de alarme false și un design unic pentru lentile ce înlătură interferența cu lumina.
Pro Plus vă oferă o tehnologie avansată cu eficacitate dovedită. Detectoarele noastre regulate și anti animale de companie sunt testate în mod individual asigurând cea mai înaltă performanță, calitate superioară a detecției după supunerea la un grup de teste cu o dificultate însemnată.

Senzorul poate asigura și imunitatea impotriva animalelor.

 

 

pmd2p_front_big

 

Senzorul de mișcare Pro PMD2P (wireless, interior) este un detector de mișcare PIR analogic mono-optic cu imunitate la animale incorporată, pentru utilizarea lui împreună cu receptoarele/transmițătoarele Magellan Wireless. PMD2P este imun la animale care cântăresc pana la 18 KG și dispune de compensare automată de temperatură, ceea ce înseamnă, că este pregătit să înfrunte o varietate de condiții de mediu.

Senzorul utilizează 3 acumulatori AAA pentru a se alimenta. Schimbarea acumulatorilor se poate face ușor, spațiul bateriilor fiind practic. Autonomia calculată pentru bateriile de tip alkaline este de appx. 2 ani.

Este un detector de mișcare wireless, lipsa firului făcându-l versatil, ușor de instalat acolo unde nu se pot utiliza cabluri.

Paradox – tehnologie inovatoare începând cu anul 1989.paradox

La Paradox, misiunea noastră este de a oferi clienților noștri servicii personalizate, fabricarea de produse inovatoare și de calitate, precum și de a construi în mod continuu o echipă puternică formată din clienții noștri, angajați și furnizori. Noi vedem aceasta echipă ca o echipă ce s-a angajat să avanseze împreună, cu un scop unic și comun.

Ca o companie privată, politica noastră nu se îndreaptă după profitul pe termen scurt sau prețul acțiunilor. Suntem mândri să opereze într-un mod mai tradițional; combustibilul nostru este pasiunea noastră față de dezvoltarea de produse inovatoare, toate în același timp cu îndeplinirea dorințelor clienților noștri și recepționarea feedback-ului lor.

Produsele noastre sunt vândute numai și prin distribuitorii noștri fideli în peste 100 de țări, cele mai multe dintre ele distribuitori exclusivi Paradox. Această abordare asigură faptul că acestea primesc atenția noastră nedivizată. Noi nu avem ca obiectiv vânzările fără rost, ci sprijinirea distribuitorilor și dealerilor noștri cu cele mai bune servicii și produse. Suntem mândri de a fi în măsură să spunem că 90% dintre distribuitori și majoritatea furnizorilor noștri, care a început cu noi în 1989, sunt în continuare clienții noștri fideli și astăzi.

În fiecare an, investim foarte mult în departamentul nostru de cercetare și dezvoltare. Suntem mereu concentrat pe viitor. Scopul nostru este de a rafina în mod constant produsele noastre și să se adapteze la evoluția tehnologiilor și a noilor standarde de trai. În creștere constantă echipa R & D, la Paradox inovarea este țintită în mod continuu pentru a crea produse care vin cu un aer nou, ușor de utilizat și să iasă în evidență – atât punct de vedere tehnologic cât și estetic.

Din 1989, aceste obiective au condus la dezvoltarea de produse revoluționare. Am început cu o linie impresionantă de detectoare de mișcare ale căror brevete sunt încă utilizate în produsele noastre de azi. În 1996, am introdus seria Digiplex de sisteme de securitate, oferind sistemul nostru de bus criptat expandabil. În anul 2001, am introdus o gamă largă de sisteme fără fir, inclusiv premiatul Magellan all-in-one. De-a lungul ultimilor ani, atenția noastră s-a mutat în mod progresiv în direcția de dezvoltare de software. În 2007, am restructurat și mutat multe produse pe noi platforme, inclusiv seria MG, SP și EVO. Am introdus, de asemenea, module de comunicații avansate folosind GSM și IP, precum și în domeniul hardware firmware actualizabil. De asemenea, suntem mândri de istoria noastră, și pentru a a arăta asta am reintrodus Elegance un detector de mișcare frumos produs prima dată acum 20 de ani.

Cu servicii personalizate și tehnologie inovatoare încă din 1989, echipa Paradox lucrează împreună cu clienții și furnizorii noștri pentru a atinge obiectivele noastre!

Centrala Spectra SP4000
Suportă modul StayD
Bus de expansiune cu 4 fire
Se poate extinde până la 32 de zone
Până la 16 PGMs
2 partiții
32 coduri utilizator
Suportă seria PCS
Suportă modul internet IP100
Suportă apelare voce VDMP3
Suportă aplicația iParadox app (se poate controla de pe telefonul mobil)
Se poate actualiza folosind 307USB
– In-Field Firmware Upgrade soft pentru SP4000/SP65
Suportă numere de telefon multiple: 3 pentru stația de monitorizare, 5 pentru apel personal și 1 pentru raportare pe pager
Funcție automată ora de vară
Resetare prin apăsare pe buton (revenire la setările inițiale)
Conectare directă la 9.6k baud
– Babyware pentru SP4000/SP65
256 de evenimente în buffer
Încape în 20cm x 25.5cm x 7.6cm și 28cm x 28cm x 7.6cm cutii de metal.

Centrala Spectra SP5500
Suportă modul StayD
Bus de expansiune cu 4 fire
Se poate extinde până la 32 de zone
Până la 16 PGMs
2 partiții
32 coduri utilizator
Suportă seria PCS
Suportă modul internet IP100
Suportă apelare voce VDMP3
Suportă aplicația iParadox app (se poate controla de pe telefonul mobil)
Se poate actualiza folosind 307USB – WinLoad
Suportă numere de telefon multiple: 3 pentru stația de monitorizare, 5 pentru apel personal și 1 pentru raportare pe pager
Funcție automată ora de vară
Resetare prin apăsare pe buton (revenire la setările inițiale)
Conectare directă la 9.6k baud prin WinLoad
256 de evenimente în buffer
Încape în 20cm x 25.5cm x 7.6cm și 28cm x 28cm x 7.6cm cutii de metal.

Centrala Magellan MG5000
Suportă modul StayD
Dispune de un transmițător-receptor încorporat pe 433MHz sau 868MHz
32 de zone (oricare poate fi wireless)
32 utilizatori și 32 telecomenzi (1/utilizator)
2 partiții
4 zone de comunicare bus cu fir
Suportă seria PCS
Suportă IP100 modul internet
Suportă apelare vocală VDMP3
Suportă 16 PGM (oricare poate fi wireless)
Suportă aplicația iParadox app prin care puteți controla sistemul utilizând smartphone-ul
Actualizare software în locație
Numere de telefon pentru raportare evenimente (3 pentru monitorizare stație, 5 numere personale, 1 raportare pager)
Metoda noua de armare pe perioada somnului
Trecerea automată la ora de vară
Resetare prin apăsare de buton
Verifică dacă semnalul este buruiat
9.6k baud comunicare cu WinLoad
256 evenimente stocare in buffer
Încape în cutie metalică de 20cm x 25.5cm x 7.6cm sau 28cm x 28cm x 7.6cm.

Senzor PMD2P
Senzor cu elemente duale
Imun la animale de până la 18KG
11m x 11m și până la 15m pentru razele centrare cu un unghi de vizualizare de 88.5°
Rază wireless:
-70M cu centrala MG5000
Un grad foarte ridicat de respingere EMI și RFI
PCB folosește doar componente montate pe suprafață
Tehnologie patentată Auto Pulse Signal Processing
Compensare automată de temperatură
Mecanism anti-sabotaj dual (acoperire/perete)
Salvează energia după două detecții consecutive
Avertizare funcționare (ledul alarmei afișează când dispozitivul este în mod economisire energie)
Sensibilitate reglabilă
Certificat EN 300-200
Certificat EN 50131

Senzor 476 Pro Plus
11m x 11m și până la 15m pentru razele centrare cu un unghi de vizualizare de 88.5°
Un grad foarte ridicat de respingere EMI și RFI
PCB folosește doar componente montate pe suprafață
Releu solid-state
Tehnologie patentată Auto Pulse Signal Processing
Compensare automată de temperatură
Scut de metal pentru a maximiza performanța impotriva interferențelor de tip EMI și RFI
Senzor cu elemente duale
Comutator anti-sabotaj
Temperatură de funcționare de la -20°C până la 50°C.
Disponibil și în varianta imună la animale până la 18KG.

Senzor PMD85
Rezistent la impact si schimbări bruște de temperatură
Senzor cu elemente duale
Imun la animale de până la 40KG
Lentilă protejată UV
Sensibilitate reglabilă
Detectare digitală a mișcării
Operează de la -35°C până la 50°C
Este căptușit cu o garnitură de cauciuc
Unghi de vizualizare de 90°
Rază wireless:
-70M cu centrala MG5000
Salvează energia după două detecții consecutive
Avertizare funcționare (ledul alarmei afișează când dispozitivul este în mod economisire energie)

Senzor DG85
Rezistent la impact si schimbări bruște de temperatură
Operează de la -35°C până la 50°C
Senzor cu elemente duale
Tehnologie împotriva alarmelor false
Două moduri de operare (bus sau relay)
Imun la animale de până la 40KG
Lentilă protejată UV
Sensibilitate reglabilă
Detectare digitală a mișcării
Este căptușit cu o garnitură de cauciuc
Unghi de vizualizare de 90°
Durata appx. de viață a bateriilor alkaline: 3 ani
Folosește 3x baterii AA
Durata appx. de viață a bateriilor alkaline: 2 ani
Folosește 3x baterii AAA

Tastatura K10
Suportă modul StayD
Afișaj cu LED-uri în 10 zone
LED-uri pentru starea tipului de armare (Arm , Sleep, Stay) și LED-uri separate pentru fiecare partiție.
Afișaj inteligent a zonelor deschise (tastele se aprind atunci cand apare o zona deschisă)
1 zonă de intrare a comenzilor
Zonă de alertă în mod independent
7 butoane de acțiune cu o singură atingere
3 alarme de panica activate de la tastatură
Iluminare reglabilă reglabilă

Email Sună